Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

VORT-EX: Το πρώτο online συνέδριο της Microsoft


Αναλύσεις πολύ σημαντικών θεμάτων γύρω από το χώρο της τεχνολογίας, στο πρώτο online συνέδριο του κολοσσού του Redmond.

Ποιες είναι οι αναδυόμενες τάσεις σε επίπεδο σχεδιασμού; Πώς μπορεί να αξιοποιηθεί το διαδίκτυο ως τόπος επιχειρηματικής δραστηριότητας και ως μέσο επαφής με το παγκόσμιο κοινό; Με ποιόν τρόπο αλλάζει η εμπορική επικοινωνία και η διαφήμιση μέσα από το viral και το blog marketing; Ποιο είναι το blog που «κατέκτησε» τη Microsoft; Ποιες είναι οι τεχνολογίες της Microsoft που αλλάζουν τον τρόπο που χτίζουμε σήμερα εφαρμογές για Windows, Internet και φορητές συσκευές;

Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που το VORT-EX’08, το πρωτοποριακό διαδικτυακό συνέδριο της Microsoft, θα αναλύσει και απαντήσει στο πλαίσιο των θεματικών του και μέσα από ένα εντυπωσιακό εικονικό περιβάλλον.

Το VORT-EX’08 θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Νοεμβρίου, τις ώρες 15:00 – 19:00. Σκοπός του πρωτότυπου αυτού διαδικτυακού συνεδρίου είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις προοπτικές και τις δυνατότητες του διαδικτύου, μέσα από «on line» συνθήκες που ενισχύουν το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων, καθώς και τη χρήση παραδειγμάτων και βέλτιστων πρακτικών.

Το VORT-EX’08, το οποίο πραγματοποιείται στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών της πληροφορικής και των νέων Μέσων, καθώς και όσων ενδιαφέρονται για την ευρύτερη επίδραση των νέων διαδραστικών διαύλων επικοινωνίας και τις νέες τεχνολογίες. Η συμμετοχή είναι ανοικτή στο κοινό και διασφαλίζεται μέσω της επίσκεψης της διεύθυνσης http://www.microsoft.com/vort-ex/.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν χωρίς χρέωση τη Web έκδοση του Windows Server, αλλά και να συμμετέχουν σε κληρώσεις για δώρα όπως Life Cams, Microsoft Zune, κινητά τηλέφωνα και πολλά άλλα.

Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google Finance Market Summary