Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Στην κυκλοφορία το Touchsmart IQ800 PC


Μετά την επιτυχία και τα βραβεία του HP IQ500 TouchSmart PC, η HP λανσάρει το νέο μέλος της οικογένειας TouchSmart, το HP IQ800 TouchSmart PC.

Με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του ενιαίου πλαισίου στο χρώμα του μαύρου και κομψούς ασημί τόνους στις άκρες, το HP IQ800 διαθέτει μία πρωτοποριακή τεχνολογία οθόνης αφής, που επιτρέπει στο χρήστη να αλληλεπιδρά άμεσα με την οθόνη, με το άγγιγμα των δακτύλων του.

Χάρη στην TouchSmart Software Suite, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με ελαφρές κινήσεις των δακτύλων, να σύρετε τα αγαπημένα σας τραγούδια στις λίστες αναπαραγωγής, να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο και να αφήσετε χειρόγραφα σημειώματα κατευθείαν πάνω στην οθόνη.

Στα βασικά τεχνικά του χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν: η οθόνη 25,5 ιντσών, full HD, με ανάλυση 1900x1200, οδηγό Blu-ray, hardware-encoded TV tuner και προαιρετικό κιτ στήριξης στον τοίχο, τα τέσσερα ηχεία ψηφιακής ενίσχυσης για ήχο υψηλής ποιότητας και το ενσωματωμένο Pocket Media Drive bay, το οποίο παρέχει επιπλέον χώρο στο φορητό δίσκο Ισχυρό επεξεργαστή Intel Core 2 Duo.

Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google Finance Market Summary